Lluís Soriano Castaño

Lluís Soriano Castaño

Igualada (Cataluña) Spain

Followers:
0
Votes:
0
Comments:
0

An Interior Designer, professional, professor, specialist in Arquitectura interior, with 31 years of experience. Working at Lluís Soriano. Consulting, Disseny i Desenvolupament de Projectes.

Areas of interest: Architecture, Industrial Design, Urbanism, Landscaping, Interior Design


Professional interiorista titulat i col·legiat, que treballa sobre l’àmbit de projectes d’interiorisme comercial i particular , aixi com també en la gestió i direcció d’obres.

Com a PROFESSIONAL DE LA IMATGE, la pràctica al llarg dels anys m’ha mostrat que l’espai i allò que conté han d’estar relacionats íntimament i tot plegat ha de ser un reflex clar i coherent de l’objectiu final que volem aconseguir. Tot ha de formar part d’un conjunt que ha de ser coherent i aclaridor en si mateix.

ADAPTEM ELS ESPAIS a les idees existents o en creem de noves.

Col•laborem, si cal, en un treball multidisciplinar amb tots els equips involucrats, per tal de realitzar un projecte coherent amb la imatge general.

NO HI HA PROJECTES PETITS. Oferim, a banda d’una professionalitat comprovada, un tracte personalitzat i cordial, perquè creiem que el disseny pot estar a l’abast de tothom, com un factor de competitivitat e innovació.

Conèixer bé les necessitats, usos i gusts del client, doncs serà ell qui haurà de conviure en l'espai que li serà dissenyat, per a posteriorment aplicar aquests coneixements al projecte, realitzant la zonificació i distribució d'espais La configuració dels espais interiors. La llum, el color o el mobiliari parlen de nosaltres, reflecteixen els nostres hàbits, ens diuen com som i com volem que ens vegin.