Emili Sánchez Carrera

Emili Sánchez Carrera

Granollers (Barcelona) Spain

Followers:
0
Votes:
0
Comments:
5

An Architect professional specialist in Diseño de interiores, with 43 years of experience. I work at Emili Sánchez_interiors.

Areas of interest: Architecture, Graphic Design, Web Design, Urbanism, Landscaping, Interior Design, Branding

Dissenyador d'interiors en la el•laboració de tot tipus de projectes d'espais, Direcció tècnica de l’obra i coordinació de l’equip d’industrials, Sector construcció d'habitatges, Sector retail-comercial, Sector hostelería-restauració, Rehabilitació d'edificis antics, Oficines centres de treball, Exposicions Mostres Fires Events, Habilitats directives i màrqueting 2.0, Disseny industrial, Disseny gràfic.El meu propòsit principal consisteix en assessorar i proposar solucions personalitzades als clients en els seus projectes, ajudant-los en les obres de millora de la imatge i la qualitat dels espais del seu entorn vital, tant professional com personal.

Col•legiat núm.611 i exmembre de la Junta de Govern CODIC Col•legi Oficial de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya - Barcelona.
Soci fundador DINCAT, Associació de Dissenyadors d’Interiors de Catalunya.
Diplomat en peritatges CODIC.
IPV Inspector professional de la vivenda - Associat ASIPV.
Membre Consejo de los Colegios de Decoradores y Diseñadores de Interior de España.
Títol Europeu IFI International Federation of Interior Architects/designers.
Certificate ECIA European Council of Interior Architects 1998-1999.

Dins els objectius inmediats contemplo experimentar en nous àmbits del disseny en sectors emergents com el transport aeronàutic i d'altres.